Оранда

Відчуйте себе китайським імператором або його дружиною, адже півтори тисячі років тому золотими рибками могли похвалитися лише вони.

І це справді було одночасно і диво, і таємниця, і предмет заздрощів для решти світу.

У ті часи Оранда рибка була не простою, а золотою, статусною.

А зараз будь-хто може дозволити собі “імператорських рибок”.

Золота рибка Оранда виправдовує свою назву, є чим милуватися і захоплюватися.

Зовнішній вигляд оранди урочистий та ошатний.

Оранда червона шапочка – це плавні, граціозні рухи, приголомшливе поєднання кольорів червоної шапочки і білого тіла, величезні, повітряні плавці, що розвиваються як вуаль нареченої на вітрі.

І, до речі, оранда, як це не дивно, люблять класичну музику, наприклад Бетховена, при цьому не проти покопатися в камінчиках на дні і пощипати рослини.

Акваріумні рибки Оранда досить невибагливі у змісті, за дотримання кількох правил: акваріум (мінімум 60 літрів на одну рибку), багато кисню, потужна фільтрація, зміна 25% води щотижня та відсутність небажаних сусідів.

Оранда рибка любить бути повновладною і одноосібною господинею в акваріумі, тому якщо вже ви хочете поселити її з іншими рибами, теоретично це можуть бути коропи які, оранда червона відносно поєднується з боціями, сомікам плескостомусами, і відмінно “поєднується” з рослинами.

Якщо ви шукаєте в рибках красу, можливість відпочинку, споглядання та спокою, в оранді Ви все це знайдете. Рибка червона шапочка радуватиме Вас 15 років (вважається, що деякі особини доживали до 40 років).

У нашому акваріумному магазині оранда коштує 50, 90, 250, 500руб за штуку (залежить від розміру).

До нас поставляються тільки добірні як оранда червона шапочка, так і, за вашим бажанням, будь-який інший різновид золотої рибки, наприклад оранда червона.