Акваріум Kardinal LED molly

ПЕРЕВАГИ АКВАРІУМІВ BLUE BARBUS ТМ

Акваріум Kardinal LED molly на 150 літрів має масу переваг та переваг. Головне, у ньому можна створити травник будь-якого рівня. А не як у імпортних акваріумів, з цим важко. У ньому втілюються будь-які фантазії. Прямокутна форма акваріума Kardinal є найбільш зручною для життя його мешканців. Затемнена задня стінка допомагає відтінити всю різноманітність забарвлення риб, підкреслюючи їх неонове свічення та блиск. Акваріум обладнаний верхньою кришкою з вмонтованим світильником і люком для годування рибок.
Це дуже зручно з точки зору безпеки — всі електричні контакти добре ізольовані. Вам не доведеться підбирати світильник за розміром акваріума. За бажанням ви можете застосовувати кольорові лампи спеціального призначення, отримуючи нову кольорову гаму. Отвір у кришці для годування рибок привчить ваших підопічних підпливати до конкретного місця для отримання корму. Форма акваріума дуже зручна для догляду за ним. Скребок для чищення скла буде досить щільно прилягати до кутів, легко очищаючи їх. Ви можете створити будь-які стилі оформлення дна. В акваріумах такої форми добре виглядає тераси, що розміщують рослини на різній висоті. Добре підсвічений та красиво оформлений акваріум Kardinal LED molly може служити вам своєрідним світильником, здатним відіграти центральну роль у декоруванні вашої кімнати.  Спостереження за різнокольоровими рибками і рослинами, що коливаються в потоці води, — відмінний спосіб релаксації при напруженому ритмі життя.

ПЕРЕВАГИ АКВАРІУМУ KARDINAL  LED molly

Будь-яка штучна водойма вимагає догляду та уважного ставлення. Як правило, догляд за маленьким або середнім акваріумом займає майже стільки часу, як і обслуговування великого. Але великий акваріум має низку переваг:

  • по-перше, у ньому ви можете створити дизайн будь-якого рівня. Отримати результат, як на зображенні. На відміну від більшості інших;
  • по-друге, оформити акваріум у будь-якому стилі: морський, голландський, японський сад каміння тощо. Великий акваріум дає можливість висадити багато видів рослин, а також розмістити на дні різні елементи декору, корчі, каміння, морські раковини.
  • По-третє, такий куточок живої природи не залишиться поза увагою і може стати головним акцентом інтер’єру вашої вітальні. Адже акваріум виглядає солідно